TULETKO MEILLE TÖIHIN?

Meillä on aina tarvetta
metallialan osaajille!

Etsimme NYT uusia osaajia

Olit sitten CNC-koneistuksen ammattilainen tai vielä opintojesi alkutaipaleella, meiltä löydät mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia. Työssä tarvitaan ohjelmointitaitojen lisäksi tarkkuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja. Työtä tehdään tiimissä.

Olemme kasvava ja innovatiivinen, vaativiin koneistuksiin keskittynyt konepaja. Arvostamme työntekijöissämme vahvaa ja monipuolista ammatillista osaamista. Kokemuksen lisäksi halu kehittyä on tärkeä. Meille tärkeitä ovat aina laadukas työ, tyytyväinen asiakas ja työstään innostunut henkilökunta.

Kehittyvänä yrityksenä pidämme myös tärkeänä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa. Harjoittelu tai lopputyön tekeminen Astexilla antaa sinulle mahdollisuuden tutustua alaan ja löytää ehkä myös mielekäs vakituinen työpaikka.

Etsimme tällä hetkellä

  • CNC-koneistajia / -ohjelmoijia
  • Kone- ja laiteasentajia
  • Asentajia teollisuuden kunnossapitoon
  • Hitsaajia

Innostuitko? Älä mieti pidempään vaan ota yhteyttä!

Meille ei tarvitse lähettää pitkää ja hiottua ansioluetteloa, kerro vain lyhyesti miten osaamisesi auttaisi meitä tavoitteissamme.  Tule mukaan tiimiin, jossa asiakastyytyväisyys, tavoitteellisuus, laatu ja ilon kautta tekeminen ovat osa arkea! 

Tiedustelut:
Esa Astikainen +358 400 659 009 esa.astikainen@astex.fi

Hakemukset osoitteeseen tuki@astex.fi

Tarjoamme​

Työaikapankki

Kilpailukykyinen palkka

Vuorotyön joustavuus

Kehittyvä työympäristö

Ajanmukaiset koneet

Kattava perehdytys työhön

Modernin työterveyshuollon palvelut

Monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä työyhteisössä

Tarvittaessa työsuhdeasunnon